Nastavitve in servis daljinskih upravljalcev

Nadomestni univerzalni daljinski upravljalec.

Nadomestni univerzalni daljinski upravljalec, je zamenjava za vaš originalni daljinec.

Daljinci so primerni za vse vrste  televizorjev, lcd in plazme.  Baterije so priložene in pri menjavi baterij se program ne izbriše. Tipke so velike, pregledne in pravilno razporejene. Zaradi večjih in dobro označenih tipk je primeren tudi za starejše ljudi, ki slabše vidijo.

Imate težavo z nastavitvijo in razvrščanjem programov? Se je spremenila programska shema in imate prazne prostore med programi? To ne sme biti problem. Mi poskrbimo za nastavitve vašega starega ali novega televizorja. Naš strokovnjak na področju nastavitev vam bo z veseljem pomagal.                                                                  

Vsi novi televizorji že imajo možnost nastavitve digitalnih kabelskih DVB-C ali digitalnih zemeljskih DVB-T programov. Pri nastavitvi digitalnih kabelskih programov v omrežju Telemacha potrebujete modul s PCMCIA kartico, ki jo vstavite v režo televizorja. Brez kartice ni možno spremljati vseh digitalnih kabelskih programov.

Za vse nastavitve, razvrščanje, sortiranje in posodabljanje programov, nas lahko pokličete in mi vam bomo pomagali.

Področje Ljubljane je v večini pokrito z kabelskimi operaterji: kabelske Telemach, Telekom - Siol, Skyline , T-2 in digitalni zemeljski programi preko odajnikov  DVB-T (na področju Ljubljane - 32 in 38 kanal).

Operaterji včasih spremenijo frekvence analognih ali digitalnih programov. Potrebna je ponovna nastavitev programov. V primeru, da sami ne morete nastaviti programov, lahko pokličete in mi vam bomo pomagali. 

Velikokrat se zgodi, da daljinec ne dela, tipke težko primejo. V večini primerov je dovolj, da vam daljinski upravljalec samo očistimo. Če pa so gumice tipk izrabljene, je potreben nov originalni daljinski upravljalec ali nadomestni daljinec.

Kontaktirajte nas

TV KLINIKA RTV servis
Marjan Tomažič s.p.
Litostrojska c. 28
1000 Ljubljana

zemljevid >> 

Tel: 01 430 22 30
Gsm: 041 750 591

Delovni čas:  od 9. do 12. ure
                  in od 14. do 17. ure
         sobota in nedelja zaprto

Email:   servis@tvklinika.com

Naročilo servisa »

 

Nastavitev tv programov

Potrebujete daljinski upravljalec? Imate težave s priključitvijo in nastavitvijo programov na vašem novem ali starem televizorju?

Več o tem  

Naročilo servisa na dom

Je televizor pretežak  ali prevelik za vaš avto? Mi pridemo, odpeljemo, popravimo in pripeljemo nazaj. Strošek dostave je 10€. po Lj.

Naročite rtv servis

Kontakt

TV KLINIKA RTV servis
Litostrojska cesta. 28,

Telefon: 01 430 22 30
Delovni čas: pon - pet
od 9h-12h in 14h-17h