Daljinci

Nastavitve in servis daljinskih upravljalcev

Imate težave z daljinskim upravljalcem? Se vam je pokvaril, morda tipke ne primejo…, mi ga pregledamo in popravimo. V primeru, da popravilo ni možno, je potrebna zamenjava z nadomestnim ali originalnim daljincem.

Nadomestni univerzalni daljinski upravljalec je zamenjava za vaš originalni daljinec, ki je primeren za vse vrste  televizorjev, LCD in plazm. Baterije so priložene in pri menjavi baterij se program ne izbriše. Tipke so velike, pregledne in pravilno razporejene. Zaradi večjih in dobro označenih tipk je primeren tudi za starejše ljudi, ki slabše vidijo.

Imate težavo z nastavitvijo in razvrščanjem programov? Se je spremenila programska shema in imate prazne prostore med programi? To ne sme biti problem. Mi poskrbimo za nastavitve vašega starega ali novega televizorja. Naš strokovnjak na področju nastavitev vam bo z veseljem pomagal.

Vsi novi televizorji že imajo možnost nastavitve digitalnih kabelskih DVB-C ali digitalnih zemeljskih DVB-T programov. Pri nastavitvi digitalnih kabelskih programov v omrežju Telemacha potrebujete modul s PCMCIA kartico, ki jo vstavite v režo televizorja. Brez kartice ni možno spremljati vseh digitalnih kabelskih programov.

Za vse nastavitve, razvrščanje, sortiranje in posodabljanje programov nas lahko pokličete in vam bomo pomagali.

Področje Ljubljane je v večini pokrito s kabelskimi operaterji: kabelske Telemach, Telekom – Siol, Skyline , T-2 in digitalni zemeljski programi preko oddajnikov DVB-T (na področju Ljubljane – 32 in 38 kanal).

Operaterji včasih spremenijo frekvence analognih ali digitalnih programov. Potrebna je ponovna nastavitev programov. V primeru, da sami ne morete nastaviti programov, lahko pokličete in mi vam bomo pomagali.

Velikokrat se zgodi, da daljinec ne dela, tipke težko primejo. V večini primerov je dovolj, da vam daljinski upravljalec samo očistimo. Če pa so gumice tipk izrabljene, je potreben nov originalni daljinski upravljalec ali nadomestni daljinec.

madeforyou
tv klinika zastava
Untitled-3